GOD SERVICE

Vi Tilbyder

En af de ting vi gør meget i her i firmaet er at løse både små og store opgaver. Med den ekspertise vi har, så er vi i stand til at have blik for detaljen og sikrer et flot finish og lang holdbarhed på vores ydelser. Udgifterne på dit projekt bliver holdt nede. Har du behov for at vi arbejder på tværs af forskellige opgavetyper?
Så er det i princippet ligegyldigt hvad du skal have mandskab til, så længe det er inden for vores arbejdsområder. Vi kommer gerne fordi og tager en uforpligtende snak om din opgave, såfremt dette er muligt. Alt vores mandskab og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv kunne stå inde for.

Hos os kan du være sikker på at få en god service

Ventilation

Stor erfaring med opsætning af ventilation eller installering. Fælles for vores resultat er en grundig og service mindtet tilgang.

Vand

Små og såvel store opgaver ingen hindring for os. Du kan altid være sikker på et godt og holdbart resultat i forbindelse med din vand installation.

Varme

Alle tekniske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger er vi bekendt med, hvilket gør os til en fortrukket varmeanlægs installatør i hele midtjylland.

Sanitet

En væsentlig del af vores opgaver handler om etablering af badeværelser, herunder naturligvis vand og sanitet. Kontakt os i dag og hør nærmere.

OM OS

En af de ting vi gør meget i her i firmaet er at løse både små og store opgaver. Med den ekspertise vi har, så er vi i stand til at have blik for detaljen og sikrer et finish og holdbarhed på vores ydelser.

Kontakt

STHEMA VVS
FUNDER MØLLEVEJ 173
8600 Silkeborg
Tlf: 5325 3477